Izvor: Telegraf
18.01.2024 u 03:20
0

PARIS HILTON PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN SINU: „Ti si ostvarenje sna, činiš moj život potpunim“

Naslednica jedne od najvećih imperija na svetu, Paris Hilton, je u 2023. godini dobila dvoje dece pomoću surogat majke.

Prvo je dobila sina Finiksa, a zatim i ćerkicu London.

Finiks je napunio godinu dana, a Paris je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija na Instagramu uz dirljivu poruku.

 Pre godinu dana u naš život je ušao predivan  anđeo i doneo nam mnogo ljubavi i sreće. Drago moje dete, ti si više od ostvarenja sna. Činiš moj život potpunim. Svaki dan s tobom je neprocenjiv poklon i beskrajno sam zahvalna što sam tvoja mama. Slavimo tvoj prvi od još mnogih rođendana. Za život pun smeha, ljubavi i avantura. Srećan ti prvi rođendan – napisala je Paris Hilton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris je, nakon što je dobila dvoje dece, otkrila i zbog čega se odlučila da pomoću surogat majke dobije decu.

Glavni razlog je to što još ima posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).

-Sve to kroz šta sam prošla kao tinejdžerka… Kad odem kod lekara iz bilo kog razloga, imam napad panike, ne mogu da dišem… Prosto, znala sam da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za dete, koje bi raslo u telu nekoga ko oseća toliku anksioznost – rekla je Hiltonova u svojoj emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter