Izvor: KURIR.RS
19.01.2023 u 20:45
0

PEVAČICA RADI KRAĆE, ALI ZA VIŠE PARA! Otkrila sve o BAKŠIŠU: Poznate kolege KRADU, SAMOŽIVI SU I BEZ POŠTOVANJA!

Pevačica Barbara Bobak je pričala o raspravi oko para među kolegama.

Zbog raznih okolnosti, ona je rekla da radi kraće, ali za više para.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Trudim se da budem raspoložena i da sve bude super. Naravno, razlika od pre i sada je to što radim kraće, imam blokove pevanja i za više para – rekla je pevačica, koja se nedugo zatim osvrnula na bakšiš i podelu istog.

Naime, pevačica je gostovala u emisiji i tu je otkrila kakva je situacija sa novcem u estradi.

– Što se tiče kolega i estradnog sveta ne znam šta bih rekla. Ja sam malo ljudi upoznala i nisam neko ko se preterano kreće, zapravo sam jako asocijalna. Većina kolega se postavilo fer prema meni. Ali događale su se i razne ružne stvari, pokušaji reketiranja i ostalo – započela je Bobak, pa je rekla na koji način se događa to reketiranje:

– Razne priče su tu, pogotovo oko para kada radite zajedno. Pokušavaju da kradu pare, a ja ne podnosim te rasprave ni o parama ni o čemu. To rade pozante kolege. Jako su samoživi i nemaju poštovanje prema bilo čemu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter