Izvor: KURIR/BLIC
10.02.2023 u 23:01
0

POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Pevačica blista u sedmom mesecu trudnoće, ne može da dočeka NASLEDNIKA (FOTO)

Pevačica Marija Mikić pre nekoliko meseci obelodanila je da je u drugom stanju.

Mlada mama nosi dečaka, a sada je podelila sa svojim pratiocima da je ušla zvanično u sedmi mesec trudnoće i pokazala trudnički stomak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iiiii zvanično ušli u 7. mesec, ali se i dalje igramo igrice „SAD GA VIDIŠ SAD GA NE VIDIŠ“ – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Marija Mikić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Mikićeva ne krije sreću zbog trudnoće a nedavno je rekla da još nemaju „spremno“ ime za dečaka.

Marija Mikić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Čekamo da se rodi. Sva imena koja su mi lepa već su široko rasprostranjena, a ne bih volela da se sutra kada budem dozivala sina u parku okrene četvoro-petoro dece. Uvek sam se smejala ljudima koji su govorili da ne znaju kako će im se zvati dete, a sada sam u istoj situaciji. Mislim da ime treba da dođe samo od sebe, baš kao što je i Đurđa bila odmah Đurđa – ispričala je Marija svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter