Izvor: bsc happy portal
25.04.2023 u 14:32
0

Megan Markl IZBLAMIRALA Harija pred 20.000 ljudi: Svi gledaju kako mu NE USPEVA ni da poljubi SVOJU ŽENU VIDEO

Na košarkaškoj utakmici.

Princ Hari i Megan Markl snimljeni su na košarkaškoj utakmici Lejkersa i Memfis Grizlisa. Tokom utakmice se princu Hariju dogodio peh jer je njegova žena sa namerom izbegla poljubac kada joj se približio.

Tokom ćaskanja na tribinama, princ Hari je krenuo da se naginje nad Megan Markl u pokušaju da je poljubi, a ona je samo okrenula glavu i uhvatila ga za ruku.

Princ Hari je ostao u šoku, koji mu se jasno video na licu, a neprijatna situacija se dogodila u dvorani u kojoj je bilo 20.000 ljudi i mnogo slavnih ličnosti kao što su Adam Sendler, Pi Didi, Kim Kardašijan…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter