Izvor: NOVASHOW
13.03.2024 u 20:17
0

Popularnoj glumici dijagnostikovan rak dojke, pa podelila detalje borbe za život

Olivija Mun saopštila je da joj je dijagnostikovan rak dojke zbog čega je u proteklih deset meseci imala čak četiri operacije.

Popularna glumica i zvezda filmova „X-Men: Apocalypse“ i “ Iron Man 2″ koja je godinama važila za jednu od najlepših prirodnih lepotica u Holivudu, na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podelila je detalje teške borbe sa opakom bolešću.

Olivija Mun saopštila je da joj je dijagnostikovan rak dojke.

„U februaru sam, sa željom da budem proaktivnija po pitanju svog zdravlja, uradila genetski test koji proverava 90 gena za rak. Bio je negativan na sve, uključujući i BRCA (najpoznatiji gen za rak dojke). I moja sestra Sara je takođe bila negativna“, započela je glumica i dodala:

„Iste zime imala sam i negativan mamograf. Dva meseca kasnije dijagnostikovan mi je rak dojke.“

„U proteklih deset meseci imala sam četiri operacije, toliko dana provedenih u krevetu da ne mogu ni da izbrojim i naučila sam više o raku, lečenju raka i hormonima, nego što sam ikada mogla da zamislim“, napisala je Olivija u svojoj emotivnoj objavi posvećenoj njenom zdravstvenom stanju i nastavila:

„Iznenađujuće, plakala sam samo dva puta. Pretpostavljam da se nisam osećala kao da je bilo vremena za plakanje. Moj fokus se suzio i izbacila sam svoje emocije za koje sam osećala da će ometati moju sposobnost da ostanem bistre glave. Želela sam da dozvolim ljudima da me vide kada imam energije, kada mogu da se obučem i izađem iz kuće, kada mogu da odvedem svog dečaka u park. Zadržala sam u tajnosti dijagnozu i brigu i oporavak i lekove protiv bolova. Morala sam da dođem do daha i prođem kroz neke od najtežih delova pre nego što podelim detalje o svom zdravstvenom problemu.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter