Izvor: alo
13.03.2024 u 18:31
0

PEVAČICA NA ŠTAKAMA: Emina Jahović imala nezgodu

Pevačica Emina Jahović zabrinula je fanove svojom poslednjom objavom, kada je otkrila da ne može da se kreće bez štaka, a njen tim oglasio se za Alo! i otkrio o čemu se radi.

MIŠA GROF IZJAVIO DA JE POVUKAO TUŽBU A NIKOLINA OPET NA SUDU: Šok obrt nakon što je svekar rekao da neće goniti bivšu snajku

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi da joj je noga povređena, te da otežano hoda i to uz pomoć štaka.

yaemina instagram

– Život mi poručuje odmori – napisala je ona na fotografiji, a njen tim otkrio nam je kako se pevačica oseća:

– Emina je dobro. Tačno je, imala je malu nezgodu. Povredila je ligament na nozi. U ranoj je fazi oporavka i zato će narednih dana morati da hoda uz pomoć štake.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter