Izvor: Kurir
29.02.2024 u 17:36
0

POSVAĐALE SE CECA I ANASTASIJA: Majka i ćerka javno zaratile, evo koji je razlog sukoba!

Majka i ćerka nemaju isto mišljenje.

Večeras će se održati drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja „Pesma za Evroviziju“.

Mnoge javne ličnosti ne kriju ko su im favoriti na pomenutom takmičenju, a jedna od njih je i mlada pevačica Anastasija Ražnatović. Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i javno pružila podršku koleginici Teyi Dori.

Printscreen/Instagram

-Moj hitmejker! Glasamo svi večeras broj 11! Idemo- napisala je Anastasija.

Ova njena objava iznenadila je sve, jer Anastasija „kontrira“ svojoj majci, Svetlani Ceci Ražnatović koja je juče još jednom javno podržala Breskvicu.

Naime, pred snimanje emisije „Zvezde Granda“, Ceca je kratko prokomentarisala da je oduševljena Anđelom Ignjatović i njenom pesmom „Gnezdo orlovo“, kao i da bi volela da nas ona predstavlja na „Evroviziji“.

NAJNOVIJI DETALJI DRAME RASTE I ANE: Pevačica progovorila o starateljstvu, pa iznela skandalozne tvrdnje!

-Ona je preslatka, talentovana i držim joj palčeve da pobedi. Potrudili su se svi takmičari da ostave utisak što se performansa tiče. Svaka čast za trud, to treba pozdraviti, ali ja sam definitivno za Breskvicu – ponovila je Ceca za „Grand“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter