Izvor: stil kurir
08.02.2024 u 08:59
0

POTPUNO SE PROMENIO: Način na koji je umro JOSIF TATIĆ šokirao je SRBIJU

Josif Tatić umro je na današnji dan pre 11 godina, a mi se tom prilikom sećamo njegovog neverovatnog života

Josif Tatić je bio jedan od najharizmatičnijih glumaca u Srbiji, a jedan od nadimaka u glumačkim krugovima bio je „surovi“. Veruje se da ga je dobio zbog toga što je uvek govorio istinu i nije brinuo da li će koga uvrediti.

Opet, i kolege i prijatelji su ga doživaljavali kao najboljeg čoveka na planeti, velikog boema koji je više od svega voleo društvo i kafanu.

Alkohol i cigarete je pred sam kraj života pokušao da ostavi, ali mu nije pošlo za rukom. Sveo se na konzumiranje vode i vina, ali zdravlje mu je već bilo i previše narušeno.

 

PRVO OBRAĆANJE KRALJA ČARLSA: „Mogu samo da kažem koliko mi je žao…“

Umro je u snu, a sumnja se na srce. Bila je to čudna smrt za nekog sa takvom harizmom, zbog čega je Srbija bila šokirana njegovim mirnim odlaskom u 67-oj godini. Kremiran je a njegovi posmrtni ostaci sahranjeni su na Novom groblju.

Dva puta se ženio i ima dve ćerke. U 57oj godini, deset godina pred smrt dobio je drugu ćerku Hristinu sa suprugom Bebom koja je stomatolog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter