Izvor: BSC happy portal
14.06.2023 u 19:20
0

POZNATA BLOGERKA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT: Nalazila se u NIŠTAVILU, a onda je počela da doživljava NATPRIRODNE stvari (FOTO)

Lekari su joj kazali da joj je srce prestalo da joj kuca na tri minuta pre nego što je čudesno vraćena u život.

Džejd Đialdini je blogerka iz Viskonsina, prepričala je na TikToku šta se desilo pošto je srce prestalo da joj kuca puna tri minuta.

Džejd je umrla od posledica toplotnog udara tokom leta 2011. godine, u trenutku dok se mučila s nepodnošljivom vlagom u svom rodnom gradu Grin Beju.

“Sve se odvilo u nekoliko trenutaka, osećaj potpune mučnine pogodio me poput tone cigli”, izjavila je ta 36-godišnjakinja za Džem Pres nakon što je njen video na TikToku postao viralan.

“Činilo mi se kao mi se glava naduva, a telo skuplja. Tada mi se sve zacrnilo i znala sam da ću umreti“, rekla je u nastavku razgovora i napomenula kako se srušila na prijateljičin kauč.

Tik tok printscreen

Upravo su njeni prijatelji bili ti koji su odmah pozvali hitnu pomoć, a Džejd je hitno prebačena u lokalnu bolnicu gde je oživljena pomoću defibrilatora.

„Premda sam se nalazila isključivo u tami (ništavilu) tokom smrti, po povratku među žive sam počela da doživljavam anomalije zbog kojih danas verujem u zagrobni život. Satovi prestaju da rade čim ih stavim na ruku, električne cigarete se gase čak i kada su baterije pune…

No, počele su mi se događaju i razne druge sablasne stvari. Na primer, čujem glasove, vidim stvari kojih nema. Ponekad to bude šapat ili tamne maglovite figure. Na kraju, verujem da mi sve to govori da se život nastavlja nakon smrti“, kazala je.

Ona inače pati od Volf-Parkinson-Vajt sindroma i sindroma posturalne tahikardije. Oba uzrokuju abnormalnosti s ubrzanim otkucajima srca, piše Njujork Post.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter