Izvor: Telegraf
01.10.2021 u 14:23
0

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ NOVI ČLAN BEOGRADSKOG DRAMSKOG

Posle 11 godina u pozorištu „Boško Buha“, glumac Aleksandar Radojičić je postao deo Beogradskog dramskog pozorišta. Tim povodom, upriličena je svečanost u prostorijama BDP-a.

Na početku je navedeno koliko je Aleksandar Radojičić uspešan glumac i u kojim sve projektima je glumio.

PROČITAJTE JOŠ: „DR BUZDOVAN“ na daskama koje život znače!

Prisutnima se obratio i direktor Beogradskog dramskog pozorišta Jug Radojević. On je naveo da je Aleksandar Radojičić 7. glumac koji je deo Beogradskog dramskog pozorišta.

– Mi ne otvaramo radna mesta, mi popunjavamo mesta odlaskom glumaca u penziju – rekao je Jug Radivojević, i naveo da Beogradsko dramsko pozorište nema povlašćeni status i da se ova ustanova sve uradila svojim krvavim radom.

Jug Radivojević je objasnio da se budžet Beogradskog dramskom pozorišta ne razlikuje od drugih pozorišta, da se radi na poboljšanju ansambla i da se očekuje da Aleksandar postane lider.

Nakon svega, mladi glumac se obratio prisutnim.

– Malo imam tremu. Pre nekoliko meseci, kada mi je rekao: „Coa, legendo. Znam da živiš na Crvenom krstu, možeš peške na predstave“. Šalim se… – rekao je Aleksandar Radojičić i naveo da čestitka Jugu Radivojeviću na svemu što je uradio za BDP.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠEN BITEF: Dve predstave ponele su specijalnu nagradu „Jovan Ćirilov“

Glumac je naveo da posle 11 prelepih godina u pozorištu „Boško Buha“ prelazak u Beogradsko dramsko pozorište sjajan način za nastavak karijere.

Čestitke Aleksandru Radojičiću uputila je i koleginica Aleksandra Tomić.

– Kumara, srećan novi početak – napisala je Aleksandra Tomić na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter