Izvor: Kurir.rs
26.03.2024 u 14:24
0

HITNO SAOPŠTENJE ATELJEA 212 NAKON HAPŠENJA UPRAVNIKA: Ovo je VAŽNA ODLUKA UPRAVE pozorišta

Novica Antić, upravnik beogradskog pozorišta Atelje 212, uhapšen je kao član grupe koja je krala ordenje iz zgrade SIV.

Njemu je nakon saslušanja zbog sumnje da je umešan određen pritvor do 30 dana.

Uprava pozorišta Atelje 212 na čijem je čelu uhapšeni Novica Antić oglasila se povodom ove informacije i istakla da će ovaj teatar nastaviti da radi neometano.

Saopštenje vam prenosimo u cleosti.

– Situacija u kojoj se Novica Antić trenutno nalazi (istražne radnje koje se odnose na period pre više od 10 godina, za koji važi pretpostavka nevinosti i koje nisu u vezi sa funkcijom koju obavlja u Ateljeu 212), ne dovodi u pitanje funkcionisanje pozorišta po ranije utvrđenim planovima rada. Očekujemo da će se u narednom periodu okončati postupak istrage i da će se on vratiti na posao koji obavlja – navodi se u saopštenju Ateljea 212.

Antić (63) je na mesto prvog čoveka Ateljea došao pre pet godina, a prethodno je radio i na mestu državnog sekretara u Ministarstvu kulture.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter