Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
16.11.2023 u 14:12
0

PRE NEGO ŠTO IZGOVORI SUDBONOSNO „DA“, SUZANA MANČIĆ TRAŽILA JE PREDBRAČNI UGOVOR: Čist račun, duga ljubav

Kako je objasnila, kada se neko venčava u zrelim godinama i ostvaren - jednostavnije je imovinsko stanje staviti na papir.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos u ljubavi su nešto više od dve decenije, dok su venčani tek oko pet godina. Pre toga, naglasila je voditeljka, na njenu inicijativu su potpisali predbračni ugovor.

Vodeći se izrekom „čist račun, duga ljubav“, imovinsko stanje stavili su na papir – jer je tako lakše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

„Meni od njega ništa ne treba!“

– Naš narod odvajkada govori: „Čist račun, duga ljubav“. Kada mladi ljudi stupaju u brak, nema potrebe da se potpisuju predbračni ugovori ako nisu Rokfeleri. Ali kada se venčavate u zrelim godinama, ostvareni i materijalno i profesionalno i porodično, jednostavnije je kada se imovinsko stanje stavi na papir. Sada znamo šta je čije i to smo predočili svojoj deci. Zašto bi mene neko gledao popreko i računao šta ću ja uzeti njihovom tati? Meni ne treba ništa od Simeona, jer sam sve stekla sama – objasnila je jednom prilikom Suzana, pa dodala:

– Bio je to moj predlog, jer sam shvatila da će tako biti lakše. On ima divne ćerke koje rastu, udaju se, zapošljavaju, rađaju decu, a ja sam već 17 godina uz njihovog oca. Imamo odličan odnos, ali primetila sam da ponekad u delićima sekundi deca pokazuju određeni strah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“, Mančićeva je veoma otvoreno govorila o svom odnosu s bogatim Grkom. Prisetivši se njihovog upoznavanja, rekla je:

– To je bio onaj pravi provodadžing. Imali smo zajedničkog prijatelja koji me pozvao jedan dan, kaže: „Molim te, vrlo kratak brifing, šta ćeš da popiješ, kafu, slušaj, drug mi je sa fakulteta, ti znaš koliko moja Lula (supruga njegova) i ja tebe volimo i koliko se mi ponosimo što si ti naš prijatelj, ali pored svih tvojih kvaliteta, ti nikada nisi umela da izabereš muškarca“. I tu ja počnem da se smejem kao blesava – smejala se opet ona, koja je u tom momentu bila „u nekoj bezveznoj vezi“, a prijatelj joj je onda rekao: „Imam za tebe Grka“.

„GLOGI, OD KAD SAM ČUO ZA TVOJU BOLJKU…“ Pismo Lauševića Glogovcu danas naročito boli, to je njihova poslednja poruka

„Još sam pevala tada…“

– I u kratkim linijama mi ga opiše. Ja, onako, vrlo skeptična, kaže, idemo večeras svi na večeru. Ja imam tezgu, još sam pevala tada, međutim, ne odem ja na tezgu i mi odemo svi na večeru. I što se njega tiče, to je stvarno bila ljubav na prvi pogled. On kako je mene video, još sam ja nešto i zapevala tamo, sveće, romantika, on je pao. A ja sam ostala onako… U stvari, taj moj drug nas je najbolje procenio. I ostali smo mi zajedno 22 godine, 23. Od čega smo pet godina u braku – istakla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter