Izvor: Mondo
20.09.2023 u 15:59
0

PREBILA PIJANOG GOSTA NA NASTUPU: Barbara Bobak ga uhvatila za vrat i BACILA na pod – „Onda su ga izveli napolje…“

Pevačica Barbara Bobak ispričala je kako je na jednom nastupu prebila pijanog gosta koji je bio navalentan.

Pevačica Barbara Bobak pre nešto više od tri godine postala je deo estradne scene, i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom. Sve više je ljudi koji vole i poštuju njen rad, i sve više ima zakazanih nastupa. Ona je nedavno govorila o romskim svadbama, ali i izjavila da više ne peva privatna veselja, jer joj ne prija energija na takvim tezgama.

Ona je sada otkrila do sada nepoznate detalje sa jedne od svadbi na kojoj je pevala, kada je pretukla nekulturnog i pijanog gosta.

BARBARA BOBAK I MARINA FRAPIRANE DARKOVIM JAVNIM PRIZNANJEM PRELJUBE: Nismo znale da nas je VARAO s Kaćom!

Na pitanje da li je poželela da se nekad fizički obračuna sa nekim gostom na nastupu Barbara je izjavila da joj se ta situacija desila upravo na jednom privatnom veselju:

„Ja se jesam fizički obračunala sa nekim na nastupu. Neki čovek je bio jako pijan na nekoj svadbi, to nije bio nastup to je bila svadba, radila sam svadbu. Čovek je bio jako pijan i počeo je da mi se unosi u facu i krenuo je onako rukama kao da će da me uhvati, bio je stariji, ja sam mu rekla jednom skloni se, obavestila sam onda i mladoženju, i onda treći put sam ga ja uhvatila za vrat i bacila na pod. Posle su ga izveli napolje i objasnili mu neke stvari“, rekla je Bobakova i iznenadila mnoge.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter