Izvor: alo
14.10.2023 u 22:34
0

PRETNJE SMRĆU, ZATVOR, UVREDE I OPTUŽBE Prava istina o sukobu Ane i Raste, evo šta se sve dešavalo

Ana i Rasta su ponovo danas "zaratili", a pevačica je čak objavila i privatnu prepisku s njim

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru. Ona je na račun bivšeg supruga iznela niz teških optužbi, a po svemu sudeći do pomirenja u skorije vreme neće doći.

Naime, Ana i Rasta izgladili su odnose, što su pokazali nedavno na rođendanu njihove ćerke Tare i ovako je tada Rasta pričao o Ani.

NE ZANIMA GA ŠTA NEKO MISLI: Nakon objave da je sa 39 godina mlađom devojkom oglasio se glumac Lazar Ristovski

Ona se pojavila isključivo zbog Tare i meni je to zaista značilo u tom momentu i bilo mi je bitno kao taj jedan trenutak i to sam cenio. Bio sam sa njom svakog momenta, da ispratim tu celu siguaciju. Moram ti priznati, bez obzira koliko nisam očekivao da će biti tu, jer mi je ona sama rekla da neće dolaziti, jer se čujemo svakodnevno. Rekla je da mi međusobno napravimo rođendan, ali se na kraju pojavila i zaista mi je bilo drago jer znam da je to značilo Tari – rekao je Rasta za „Telegraf“, čiji je film nedavno izašao u bioskopima, a Ana ga je nedavno na račun toga potkačila.

– Mene mogu da glumim samo ja. Ukoliko mi se ponudi ogromna količina novca, onda bih uradila tako nešto. Neki nivo Sofije Kopole, koliko bi recimo Nikol Kidman dobila, tako neke svetske, holivudske face, e toliko bi koštalo Rasta mi je dužan! Još iz zatvora. Očekujem poklon. Zbog poseta… To nisam morala! Moja intima se ne iznosi, ja sam i zabranila da se spominje moj lik i delo. Zato je film tako i uspešan! Hvala, doviđenja – dodala je ona za „Blic“, međutim, poslednjih nedelja društvenim mrežama kruže snimci na osnovu kojih se može zaključiti da Ana nije u najboljoj životnoj fazi, a u komentarima se često može pročitati da joj je potrebna pomoć, a evo i kako je Rasta prvi put to prokomentarisao.

Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti – bio je iskren njen bivši suprug, a preneo je „Hello“, što je Anu verovatno izbacilo iz takta, pa je rešila da na Rastin račun iznes niz žestokih optužbi.

Naime, pevačica je objavila privatnu prepisku sa Rastom u kojoj on podvlači da joj je pomagao finansijski, sredio joj kući i život, te ju je u jednom trenutku nazvao i „emotivnim i funkcionalnim invalidom“, dok je sa druge strane osporavao njenu muzičku karijeru istakavši da je većinu vremena provela na „lečenju“.

On je, kako Ana deli na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj „ne okrene u zanemarivanje deteta“, uz žestoko psovanje.

– U našoj vezi/ braku, jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album si u životu provela na „lečenju“ i otkazivala samo jer si lenjština. A sada me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Jer nakon pretnje mojim roditeljima, možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne okrene u „zanemarivanje deteta“, a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko us*ali na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo od*ebi. – bilo je sve što je reper napisao svojoj bivšoj ženi, a onda je usledio njen javni odgovor:

Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam 6 godina….
I ćutim…ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đuric-Rasta mi je oteo bebu od 4 meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljenje psihičko. Od ovog trenutka ćitaćete svakog dana o gospodinu Rasti. P.S.Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I baš to im se i desilo. Samo ne znam zasto ovaj nesretnik Rasta jos uvek nešto mafija…preti…i zašto nije dobio 100 godina zatvora? – napisala je Ana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter