Izvor: Informer
05.01.2024 u 21:09
0

„Priđoh im sa željom…“ Nikola Rokvić dečacima na ulici dao novac, njihova rekacija ga šokirala!

Pevač Nikola Rokvić redovno učestvuje u humanitarnim akcijama, a nedavno ga je postupak dečaka iz njegove ulice oduševio.

Naime, Nikola im je prišao i poklonio novac, a momci su mu ga vratili uz komentar koji ga je razoružao.

– Svi nešto kudimo današnje generacije i našu decu, kao da smo zaboravili kako su naše bake i deke kudile naše roditelje, a roditelji nas. Pre neki dan, dok sam šetao svoju decu, videh grupicu momčića, možda 6,7,8 razred, prave neke smicalice sa vatrom, dečije igrarije… Sve me to podsetilo na moje odrastanje – počeo je priču Nikola na Instagramu, a potom nastavio:

– Priđoh im sa željom da ih počastim sa 1.000 dinara, da kupe nešto. Nisu hteli ni da čuju. Na moje insistiranje i priču da imam razlog što častim, jedva su prihvatili. Išli su za mnom da mi vrate i na kraju, pošto su videli da sam sa decom jedan od njih reče: „Čiko, ali vi imate decu, vama je ovo potrebnije nego nama“. Ima nade, uvek ima nade!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter