Izvor: merie clarre
18.01.2024 u 10:26
0

OVO NEMA NI U BAJKAMA: Zavirite na venčanje brunejskog princa i lepotice sa naših prostora

U toku je devetodnevno venčanje princa Abdula Matina i Aniše Ise Kalebić.

 

Svečanost brunejskog princa i lepotice hrvatskog porekla zasenila je ceo svet, a sada su se pojavile zvanične fotografije sa slavlja.

CIMERKA VIKTORIJINOG ANĐELA PROGOVORILA O ISKUSTVU: Užas u koferu manekenke

Naime, ceremonija venčanja počela je 7. januara i traje čak devet dana, a sada je mladoženja na svom profilu na Instagramu pokazao atmosferu.

Ceremonija puderisanja, koja se praktikuje već stotinama godina i u kojoj najuži članovi porodice mladencima na ruke nanose pastu u prahu prikazana

Taj ritual simbolizuje plodnost i bogatstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Osim toga je i profesionalni igrač pola, te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom

Još nekoliko fotografija sa tradicionalne ceremonije  na društvenim mrežama objavio je i zvanični fotograf, a na njima je u centru pažnje mlada u crvenoj venčanici.

Nakon ceremonije puderisanja usledilo je venčanje u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie, kome su prisustvovali najuži članovi porodice.

Aniša se za tu prigodu presvukla u belu čipkastu venčanicu s velom.

Sledi i veliki prijem u luksuznom hotelu „Empire and Country Club“, na kom se očekuje oko četiri hiljade gostiju, a šuška se da bi među njima trebalo da budu i princ Vilijam i Kejt Midlton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Venčanje princa Abdula Matina i Aniše Ise Kalebić

Podsetimo, princ Matin i Aniša verili su se u novembru prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

O lepoj Aniši ne zna se mnogo, ali poznato je da potiče iz ugledne brunejske porodice, čiji koreni sežu iz Hrvatske.

Njen deda je aristokrata Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za kancelariju premijera Bruneja i suosnivač uspešne aviokompanije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Aniša je vlasnica modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Univerzitetu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njenog brata Danijala Dina Isa-Kalebića.

Princ Matin pre veridbe je važio kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 20 milijardi dolara.

Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim telom, kojim voli da se pohvali na društvenim mrežama.

 

Zgodni princ diplomirao je međunarodnu politiku na King’s Collegeu u Londonu i trenutno je pilot helikoptera u Kraljevskom vazduhoplovstvu Bruneja i ima čin bojnika.

Osim toga je i profesionalni igrač pola, te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter