Izvor: SD.RS
27.08.2023 u 20:23
0

PRONAŠLI JE NA PODU: Pevačica bespomoćno ležala i zapomagala!

Kako javljaju strani mediji, planetarno popularna muzička zvezde Adel srušila se iza scene tokom svog koncerta u Las Vegasu, gde je inače isplanirano da nastupa i u predstojećim mesecima.

Kako se navodi, svetski poznatu kantautorku je član njenog tima pronašao na podu kako bespomoćno leži u agoniji i zapomaže na sav glas.

Navodno, pevačica nije bila u stanju da stane na noge, niti da bilo šta uradi, te je nekako uz pomoć prisutnog saradnika uspela da dođe sebi i pridigne se kroz jezive krike.

Kada joj se stanje koliko-toliko stabilizovalo, Adel se vratila dupke popunjenom koncertu i svojoj publici, međutim, kako je odmah otkrila fanovima, već izvesno vreme ima problema sa išijasom, te se i zahvalila na pomoći koja joj je hitno ukazana iza bine.

BILA JE HOLIVUDSKA ZVEZDA, A ONDA JOJ SE ŽIVOT POTPUNO PROMENIO: Ketlin Tarner uništili POROCI, kakvu je sudbinu doživela ZANOSNA DIVA

Prosto je morao da dođe neko i da me pokupi sa poda – istakla je pevačica, prenose strani mediji, koji zatim objašnjava da je pevačica morala da napravi kratak predah, jer je jedna noga tokom nastupa počela da joj trne.

Još dve pesme… Ovih dana moram da se gegam, tako mi najviše odgovara zbog išijasa – istakla je Adel tokom svog koncerta, a još uvek se čeka odluka da li će pevačica morati da otkaže svoje predstojeće mnogobrojne nastupe, za koje se gotovo uvek traži karta više.

Podsetimo, Adel je i ranije ove godine govorila o svom hroničnom bolu u leđima. Ona je tada, kako su prenoli američki mediji, šepala na bini dok je fanovima pričala o svom zdravstvenom problemu. Naime, tokom jednog od sada već čuvenog nastupa „Vikend sa Adel“ u Koloseumu, pevačica se našalila da je zbog problema sa išijasom morala da puzi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter