Izvor: STORY/ALO
04.04.2023 u 10:57
0

PROŠLO JE TRI MESECA KAKO SE RAZVEO MOMČILO OTAŠEVIĆ: Glumac čeka bebu, a evo ko je trudnica (FOTO)

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin ozbiljno je uzdrmao javnost

Kao grom iz vedra neba pogodio je razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin fanove glumačkog para. Razlaz posle dugog niza zajedničkih godina i dvoje dece ipak najviše je uzdramao upravo glumca i glumicu, koji su se nadali zajedništvu do kraja životnog veka. Neprospavane noći, suze i preispitivanja morili su Hrvaticu i Crnogorca, koji su po svemu sudeći uz puno truda naposletku uspeli sve da sve ružno ostave za sobom i dalje nastave kao prijatelji.

Foto: Printscreen/instagram

 

Najnovije njihove objave možda čak i najbolje svedoče tome da su Jelena i Momčilo svega tri meseca od razvoda uspeli da zaleče rane, svako na svoj način. Jelena je prihvatila nove projekte, zbog kojih osmeh ne skida sa lica,  Momčilo s druge strane najveći deo svog slobodnog vremena provodi u rodnom Cetinju sa porodicom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Istovremeno drago mu je da sestru i sestriće ugosti u svom domu u Zagrebu. Poslednje druženje Otaševića dogodilo se baš tamo u jednom tržnom centru, a ovekovečeno je i fotografijom, na kojoj se videlo da je glumčeva sestra u poodmakloj trudnoći. Momčilo je drag trenutak podelio sa pratiocima na Instagramu pohvalivši se činjenicom da je svojoj najdražoj osobi pazario sve što će joj u narednom periodu biti neophodno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter