Izvor: Happy BSC Portal/Blic.rs
06.11.2023 u 14:07
0

MOMČILO OTAŠEVIĆ OTKRIO KAKO JE PODNEO RAZVOD: Mislio sam da je smak sveta (FOTO)

Momčilo Otašević, istakao je da mu je bilo teško posle razvoda od koleginice iz Hrvatske, Jelene Perčin.

Crnogorski glumac, sa bivšom ženom je dobio dvoje dece, ćerku Mašu i sina Jakšu.

– Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak sveta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rešenje za decu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da olajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promena je ogromna, a deca su sad na prvom mestu – izjavio je Otašević.

„Kažu da ćerka liči na mene“

Momčilo je rodom sa Cetinja, a kada tamo boravi sa detetom, srce mu je puno.

– Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju, kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se da negujem njenu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta nedeljno idemo da skačemo na trambulinu ili da se penjemo. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo u park da se igramo. U autu držim rekete za tenis, stoni tenis i badminton i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet – ispričao je glumac, prenosi Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Podsetimo, pričalo se i kako je Momčilo navodno prevario Jelenu s koleginicom Anom Ursulom Najev. Međutim, hrvatska glumica je demantovala navode.

DRAGANA MIRKOVIĆ DOŽIVELA PEH PRED NASTUP: Svi su se pitali šta se to desilo

– Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih da pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama – ispričala je tada Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter