Izvor: Happy BSC Portal/24 sedam.rs
06.11.2023 u 11:15
0

DRAGANA MIRKOVIĆ DOŽIVELA PEH PRED NASTUP: Svi su se pitali šta se to desilo

Dragana Mirković iza sebe ima nekoliko godina dugu i uspešnu karijeru, a tokom devedesetih doživela je jednu neprijatnu situaciju.

Naime, pred sam izlazak na binu nestalo je struje, što iziskivalo brzu i pametnu reakciju izvođača.

– Bilo je raznih iznenadnih situacija u kojima je moralo u sekundi da se reaguje. Govorim o devedesetim godinama, u jednom momentu treba da krene koreografija i da počnem da pevam, dešava se kao da nestaje struje i nastaje mrak. Ja razmišljam šta sada treba da radimo. Da li treba da stojimo, ja sam ispred i ja sam vodeća moram da se snađem na toj sceni, moram brzo da razmišljam i reagujem – navela je pevačica.

happybsc

U poslednjem trenutku odlučila je da svakako počne da peva. Srećom, struja se brzo vratila, te publika nije ni shvatila šta se dogodilo, već su mislili da je to sastavni deo performansa.

– Povela sam devojke do kraja bine i počela da pevam, a kada se sve vratilo u normalu publika je bila oduševljena. Zamislite da smo samo stajali minut i to? Da li znate šta je minut na sceni, pa to je kao sat i po vremena. To je katastrofa! Na kraju su se svi pitali da li je to bilo bilo namerno, niko nije ni primetio šta se desilo, mislili su da sam tako namerno započela nastup – govorila je Dragana.

ŠTA ĆE REĆI TATA? Topalkova ćerka se slikala bez brushaltera i raspametila mušku publiku (FOTO)

Podsetimo, Dragana je više puta isticala da joj u detinjstvu nije bila namera da se bavi pevanjem jer je imala tremu pred javni nastup, već je planirala da se školuje i proputuje svet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter