Izvor: Blic
06.11.2023 u 10:52
0

ŠTA ĆE REĆI TATA? Topalkova ćerka se slikala bez brushaltera i raspametila mušku publiku (FOTO)

Helena Topalović pokazala raskošan dekolte.

Ćerka pevača, Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, porodila se u julu i na svet je donela ćerku, kojoj su dali ime Dominika.

Ona je veoma aktivna na Instagramu, a nakon porođaja brzo je vratila staru liniju, čime se pohvalila na svom profilu.

Helena je na svom Instagram storiju objavila fotografiju bez brushaltera, podigla je majicu i pokazala ravan stomak, a onda je poručila da uskoro kreće u teretanu.

– Uskoro počinjem sa treningom – napisala je ona.

Instagram/Printscreen

Ona se potom snimala u majici sa golim ramenima, grudi su bile u prvom planu, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

Helenin otac je, podsetimo, nedavno otkrio da je Helena pokrenula privatni biznis.

– Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… – kazao je Topalko, pa dodao:

– Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter