Izvor: HappyBSC
06.11.2023 u 13:26
0

KARLEUŠA ZAPEVALA PRIJOVIĆKIN HIT: Splasle tenzije među ljutim rivalkama, publika oduševljena (VIDEO)

Jelena Karleuša zapevala pesmu Aleksandre Prijović.

Već danima unazad aktuelna je tema koja se tiče Jelene Karleušei njenog komentara na koleginicu Aleksandru Prijović.

Jelena je nedavno izjavila da je Prijovićkin album „treš muzika iz 2001. godine“, te da narod zaslužuje nešto novo, što ona pruža. Prijovićka se povodom prozivki nije oglašavala javno.

Na društvenim mrežama počeo je da kruži snimak kako Karleuša peva pesme Aleksandre Prijović na jednom od nastupa.

Prija je u žiži aktuelnosti zbog tri koncerta koja je održala u Areni. Kapaciteti su bili popunjeni do zadnjeg mesta. S druge strane Jelena i dalje promoviše albume „Alfa“ i „Omega“ koje je izdala posle 11 godina.

Ona je uživala u izvedbi, a fanovi su bili oduševljeni i svi su pevali zajedno.

Podsetimo, ona se nakon izjave ponovo oglasila:

–  I meni je drago zbog Prije i zbog svačijeg uspeha. Ona niti bilo ko i ne treba da se poredi sa mnom jer iza mene stoji 30 godina velike karijere, svetski pristup i pionirski hrabar rad. Jedno ne treba da isključuje drugo. Neka svako peva i radi, a vreme je to koje pokaže ko koliko vredi i po čemu će biti upamćen. Mene ne treba žaliti što radi u sredini koja je zatucana, zato što postoji ogroman broj ljudi koji to cene. Zbog njih sam ovde gde jesam – rekla je Karleuša.

Kako je nastup izgledao, možete pogledati na video-klipu u nastavku:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter