Izvor: KURIR.RS/INFORMER
23.01.2023 u 18:08
0

„PUCAO JE NA MOJE DRUGOVE“: Sloba Radanović se oglasio nakon napada na Kosmetu (FOTO)

Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Pevač Sloba Radanović oglasio se nakon što je ova vest dospela u javnost na svom Instagram profilu i naveo da je na Kosovu pucano na njegove drugove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Pucano je na moje drugove. Jedan je ranjen u grudni koš i u teškom je stanju. Dokle će Evropa da okreće glavu od stradanja srpskog naroda na Kosmetu – poručio je Sloba na pomenutoj društvenoj mreži.

Sloba Radanović
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Da podsetimo, danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina. Miljan D. tom prilikom je ranjen, dok je Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda.

Sloba Radanović
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Miljan D. je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

– Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira. Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM – navodi se u saopštenju Petra Petkovića, direktora Kancelarije za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter