Izvor: KURIR/BLIC
07.02.2023 u 20:47
0

PUKAO JOJ SILIKON POSLE TUČE SA SESTROM: Indi Aradinović mora HITNO na operaciju! Otkrila šta joj se sve desilo

Pevačica Indira Aradinović Indi mora na hitnu operaciju, jer joj je pukao silikon.

– Tačno je sve što ste čuli. Idem na hitnu operaciju. Pukao mi je silikon, a ujedno se i izlizao. S obzirom na to da već menjam silikon, povećaću i grudi za jedna broj veće – zaključuje Indi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica je krajem 2012. godine uvećala grudi, a kako je tada otkrila, zbog želje za lepšim dekolteom trpela je nesnosne bolove.

Indira Aradinović, Indi Aradinović, Indira Aradinović Indi
FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

Podsetimo, pevačice i rođene sestre, Edita i Indi Aradinović, šokirale su javnost kada se pojavio snimak njihove brutalne tuče.

Njih dve su se čupale i šutirale nasred ulice dok ih je nepoznati mladić razdvajao. Na kraju se u svađu umešala majka pevačica, koja je uspela da razdvoji ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter