Izvor: KURIR.RS
07.02.2023 u 21:08
0

PROMENILA LIČNI OPIS! Ela Dvornik prevazišla samu sebe

Ela Dvornik, poznata kao ćerka Dina Dvornika, nekoliko godina se intenzivno bavi svojim fizičkim izgledom, te se bacila na intenzivne treninge i promenila svoju foguru nakon dva porođaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ela Dvornik
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Takođe, nikada nije krila da voli estetske korekcije i ume da im se rado podvrgne, te je i svoje lice dosta promenila u odnosu na pre nekoliko godina.

Ela Dvornik
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Mlada influenserka se tu nije zaustavila, te je napravila još jednu i to drastičnu promenu u svom izgledu.

Ela Dvornik
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Naime, Ela je dugu plavu kosu skratila na gotovo „paž“ dužinu i ofarbala se u crvenkastu nijansu, te se na Instagram profilu pohvalila svojim pratiocima koji su je nagradili pozitivnim komentarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter