Izvor: BSC happy portal/Kurir.rs
20.06.2023 u 08:40
0

„JA SAM SRPKINJA KOJA JEDE SENDVIČE NA PLAŽI“: Ceo region BRUJI o ženi koja je napravila haos PARADAJZ TURIZMOM

Da li biste letovali na ovakav način?

Internet u Srbiji je mesto neprestane prepirke između paradajz turista i ekipe koja tvrdi da „ako nema para da ide na more ljudski, onda neće ni da ide“.

DUNJA JOVANIĆ IZNAJMILA AVION I ODVELA DRUGARICE NA PUTOVANJE! Okupila influensere i blogere, otvorila šampanjac i napravila HAOS!

Jedna žena je prošle sezone oštro objasnila šta to znači „ljudski“ i verovatno dala najčovečniji odgovor na ovu zahuktalu raspravu. Njen odgovor je uvek aktuelan, te ga prenosimo u celosti:

  • Da sam čekala da imam para da letujem u Ricu nigde ne bih otišla.
  • Da sam čekala da imam dovoljno para da jedem u restoranu tokom celog odmora, nigde nikada ne bih otišla.
  • Da nisam gledala kako da uštedim nigde nikada ne bih otišla.
  • Da ne pravim kompromise i ne odvajam prioritete nigde nikada ne bih otišla.

I sada kada ne moramo – mi spremamo jednostavne obroke na putovanjima. Nosimo sendviče u obilaske. Nosimo hranu na letove. Mesecima pratimo cene karata kako bismo prošli što jeftinije. Uključimo mašinu za veš ako je imamo u smeštaju. Idemo u supermarket. Idemo na pijacu. Vozimo se gradskim prevozom. Jedemo na ulici. Jedemo na klupi ispred prodavnice. Ne plaćamo ležaljke i suncobrane ako imamo peškir i palmu. I to nas ne čini nesrećnima – naprotiv, uživamo u svakom trenutku jer nas baš briga kako nas gleda neki Pera sa Instaća koji nikada neće nigde otići jer mu trebaju specijalni uslovi koje relano ne može da priušti – poručila je žena u postu na grupi „Live from Greece“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter