Izvor: KURIR/BLIC
26.05.2023 u 11:36
0

DUNJA JOVANIĆ IZNAJMILA AVION I ODVELA DRUGARICE NA PUTOVANJE! Okupila influensere i blogere, otvorila šampanjac i napravila HAOS!

Srpska influenserka Dunja Jovanić, iznajmila je avion i organizovala privatno putovanje za sebe, svoje drugarice i kolege blogere.

 

Dunja Jovanić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Među poznatim damama iz sveta muzike i influensa, tu su se našle pevačica Sara Jo, blogerke Una Krlić, Anastasija Grujić, Hrvatica Dora Predojević i druge, a sa njima je i fotograf Dušan Petrović, koji će, verujemo, zabeležiti najbolje trenutke.

Dunja Jovanić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako Dunja voli da spoji lepo i korisno, sve svoje najbliže ljude okupila je izmeđuostalog i zbog svog privatnog biznisa.

Za Sarin rođendan devojke su uradile slično i obradovale je putovanjem iznenađenja gde su stvarale najlepše uspomene.

Dunja Jovanić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Balkanske lepotice uputile su se uputile u Porto Montenegro, a iz aviona su podelila prve momente ove u najavi lude avanture.

Pre samog ukrcavanja nazdravile su šampanjcem, a zatim su se ukrcale u avion, sa posebno isprintanim kartama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter