Izvor: REPUBLIKA.RS
08.09.2023 u 14:39
1

U PLATANJASU 11 SRBA ČEKA BROD: Počela evakuacija naših državljana iz Grčke

U Platanjasu je 11 državljana Srbije koji će brodom biti prevezeni do Volosa, odakle će se autobusom prevoziti do Srbije.

Počela je organizacija evakuacije srpskih turista iz mesta Platanjas ka Volosu, pošto su ostali blokirani zbog velikog nevremena i poplava u Grčkoj, potvrđeno je u Ministarstvu turizma i omladine.

REAGOVALO I MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA: Dačić o srpskim turistima u Grčkoj „Komplikovano, čeka se reakcija Grka za evakuaciju“

Koordinisanim aktivnostima turističkih agencija iz Srbije sa svojim lokalnim partnerima u Grčkoj i lokalnim vlastima, u toku je organizacija evakuacije srpskih turista iz mesta Platanjas ka Volosu.

Pozitivna vest je da se vremenske prilike stabilizuju, čime su omogućeni uslovi za plovidbu, a takođe je počelo i čišćenje saobraćajnica koje su zbog nanosa bile blokirane.

Nastavlja se planiranje aktivnosti za transport naših putnika iz mesta Milini, gde je danas uspostavljeno i snabdevanje električnom energijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “U PLATANJASU 11 SRBA ČEKA BROD: Počela evakuacija naših državljana iz Grčke”

  1. Izvinite, ovaj tekst je napisan tako da zvuci kao da je drzava Srbija organizovala pomoc turistima u Plataniasu, hocu da kazem da ovakvo izvestavanje ni najmanje nije profesionalno. Navedite molim vas na koji tacno nacin je tim ljudima pruzena pomoc i ko ju je pruzio. Spasla sam se juce odande sama, samo uz pomoc Grka i njihove drzave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter