Izvor: KURIR.RS
03.09.2023 u 15:55
1

SRPSKI TURISTI UPLATILI LETOVANJE PA OSTALI BEZ PARA I PUTOVANJA: Dobili poziv koji je sve promenio, sad traže pare nazad!

Tokom svake letnje sezone dešavaju se prevare srpskih turista kako od strane pojedinih turističkih agencija tako i preko raznoraznih grupa koje nude smeštaj na popularnim destinacijama naših građana.

Ovoga puta na Instagram stranici Serbialive_Beograd pojavila se objava u kojoj piše da je jedna beogradska turistička agencija u poslednjem trenutku otkazala letovanje putnicima.

Uplatili letovanje pre četiri meseca preko turističke agencije. Par dana pred polazak menjaju nam datum, mi pristajemo, da bi u roku od sat vremena promenili datum još nekoliko puta sve je bilo u par dana i na sve ponuđeno smo pristli. Nakon sat vremena se javljaju i kažu da ne može ni hotel ni let i nude nam lošije hotele i druge destinacije po višoj ceni – navodi se u objavi i nastavlja:

„BOG MI JE DAO SNAGU, DOPLIVAO SAM DO NJE I SPASIO JE“: ISPOVEST NIŠLIJE MILOŠA koji je SPASIO DEVOJČICU na TASOSU od DAVLJENJA!

– Naravno da ne pristajemo i tražimo pare nazad. Celo leto čekamo odmor, a sad ih jurimo za naše pare koje uredno koriste poslednja četiri meseca jer im je rok za isplatu 15 dana.

Pare još nismo dobili pa ne možemo da uplatimo drugo letovanje. Pazite sa kim letujete.

Podsetimo, mediji su prošle nedelje pisao o turističkoj agenciji iz Paraćina preko koje je porodica Marjanović iz Ćuprije uplatila hotelski smeštaj u Bečićima i kada je stigla tamo na recepciji saznala da imaju lažne vaučere kao i da agencija ništa nije uplatila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRPSKI TURISTI UPLATILI LETOVANJE PA OSTALI BEZ PARA I PUTOVANJA: Dobili poziv koji je sve promenio, sad traže pare nazad!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter