Izvor: BLIC.RS
03.09.2023 u 15:45
0

„REAGOVALI SMO U NAJKRAĆEM ROKU“: Ovo je razlog prinudnog sletanja aviona u Beograd

Nesvakidašnja drama na nebu iznad Beograda izazvala je paniku, pošto je jedan avion na relaciji Istanbul-Cirih morao prinudno da sleti na međunarodni Aerodrom „Nikola Tesla“.

Poznato je da je u 14.30 sati objavljeno da avion „upravo prinudno sleće“ na beogradski aerodrom. Kako je objavljeni na društvenim mrežama, avion je tek iz drugog puta uspeo uspešno da sleti na Aerodrom „Nikola Tesla“. Prvobitno je navedeno da je avion leteo za Pariz, ali, kako saznajemo, letelica je putovala na relaciji Istanbul-Cirih.

Aerodrom „Nikola Tesla“ oglasio se o tome šta se tačno desilo.

DRAMA NA NEBU IZNAD BEOGRADA: PUTNIČKI AVION iz ISTANBULA pokušao PRINUDNO da SLETI – UMALO HAVARIJA!

Let avio-kompanije „Turkish Airlines“ na liniji Istanbul-Cirih, vanredno je u 14.45 časova sleteo u Beograd zbog medicinskih razloga. Sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku, a zbrinjavanje putnika kojem je potrebna medicinska pomoć je u toku. U međuvremenu, putnici su u avionu, gde čekaju dalje informacije od avio-kompanije o nastavku putovanja ka odredištu – kažu iz aerodroma.

Avion je tek iz drugog pokušaja uspeo da sleti.

– Prethodno je napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspeo da sleti iz prvog puta. Nakon leta iznad šireg područja Beograda, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspešno sleteo. Sve vreme točkovi su bili otvoreni – stoji u objavi na stranici 192.rs.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter