Izvor: HappyBSC
06.08.2020 u 12:29
0

SRAMOTA SRBI! Neverovatne slike sa Bešenovačkog jezera nakon horde izletnika (GALERIJA)

Bešenovačko jezero je godinama jedno od popularnijih kupališta u zemlji. Dragulj prirode. Kada tamo dodamo činjenicu da građani Srbije ove godine ne mogu u većinu zemalja koje imaju more, očekivano je da će lokacije poput Krupajskog vrela, Bešenova i drugih jezera u Srbiji i kupališta biti puni turista.

Ono što nije očekivano jeste da ostavljaju smeće za sobom!

Iako već dugo mislimo da nas ništa ne može iznenaditi jer život u Srbiji ako ništa drugo garantuje – da nikad nije dosadno, fotografije đubreta koje su za sobom ostavili posetioci Bešenovačkog jezera će svakog baciti u očaj.

Slike su osvanule na Tviteru kao podsetnik na to ko smo, šta smo i kakva nam je elementarna kultura življenja, da ne kažemo – domaće vaspitanje. Ovo je samo deo komentara…

– Bacaju li i po svojim kućama otpatke po podu, krevetima, sofama…

– Koliko snage je potrebno da bi se đubre stavilo u kesu i odnelo do kante?

– Vole li i ljude oko sebe na isti način kao Srbiju?

Pitanja je mnogo, ali teško da ćemo doći do odgovora, zagađivači obično ostaju nemi i nezainteresovani… Bar dok ne počnu da pljušte astronomske kazne, a na popularne lokacije po Srbiji pošaljemo neko “oko sokolovo” koje zapravo ima realnu funkciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter