Izvor: Blic
06.08.2020 u 17:54
0

ŽELITE NA KUPANJE I U ŠOPING? Možete u Mađarsku uz DVA uslova!

Mađarska je zbog pandemije korona virusa države podelila u tri kategorije, zelena, mala zaraženost, crvena, velika zaraženost, i žuta, srednja zaraženost, u koju je svrstala Srbiju. To u kojoj „boji“ je određena zemlja određuje da li njeni građani smeju da putuju Mađarsku ili ne, a evo koji uslovi tačno važne za naše državljane.

Prema zvaničnim podacima mađarske policije, koje je na “Fejsbuku” objavio Generalni mađarski konzulat u Subotici, svim državljanina Srbije je dozvoljen ulazak u Mađarsku, ali postoje ograničenja u odnosu na svrhu ulaska u tu zemlju.

Ono što je veliki broj ljudi oduševilo, a što je zapravo malo poznato, jeste to da naši građani mogu da uđu u Mađarsku bez negativnog testa na koronu, ali samo pod uslovom da se tamo zadrže najviše 24 časa i da ne odlaze dalje od 30 kilometara od granice.

OVO MORATE ZNATI

SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORIMA Testirano više od 10.000 ljudi!

MILO NE PRESTAJE: Nova ODLUKA Crne Gore u vezi sa Srbijom!

EKSPLOZIJU U BEJRUTU IZAZVALA RAKETA? Šokantan snimak kruži internetom! (VIDEO)

DA TI SRCE PREPUKNE: Isidorin otac posvetio pesmu ćerki! (FOTO)

To znači da svako od nas ukoliko želi, može da ode u Mađarsku u šoping, da se kupa u nekoj od banja i bazena, obilazi gradove uz granicu, poseti nekoga, uradi PCR test što inače mnogi i rade, ili bilo šta drugo, ali dakle, samo mora da ispuni ova dva uslova.

Zaprvo, ovome treba dodati i to da u trenutku preleska granice osoba ne sme da ima temperaturu, jer je to razlog zbog koga će biti vraćen ukoliko ga se tokom nasimičnih zdravstvenih pregleda ustanovi da je ona povišena.

Uz potvrdu o zaposlenju granicu bez problema prolaze radnici zaposleni u pograničnim mestima.

Kako osim nadležnih  potvrđuju i putnici iz Srbije koji su prethodnih dana išli u šoping, kupanje ili jednodnevni izlet, našim građanima, osim pasoša nije potreban nijedan drugi dokument.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter