Izvor: blic
23.09.2023 u 20:53
0

Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest: „Nisam verovala šta me sačekalo“

Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori.

– Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest, sedam godina, i otrila koliko joj je značila njena podrška na počecima karijere.

ALEKSANDRA RADOVIĆ SMRŠALA DESET KILOGRAMA BEZ MUKE: Odrekla se jedne NAMIRNICE i došla do izvajane figure!

Energija između nas dve se nijepromenila i Suzana je meni… Najpre smo iz istoga kraja, a i prva mi se našla kada sam došla u Beograd. Nikad neću moći da zaboravim kako je ona imala majčinski pristup prema meni iako po godinama nismo daleko. Kada sam počela da se takmičim verovatno je videla da sam ja iz skromnije porodice i da nisam bila osoba koja je imala scensku garderobu, štiklice i slično.

Jedan dan me je pozvao Saša i rekao mi: „Rado, doći će moja Suzana po tebe, samo ti budi spremna i siđi“. Nisam znala o čemu se radi. Suzana dolazi tada po mene i nas dve pravac u tržni centar. Sve što sam ja pomislil i pogledala i što nisam možda ni znala da hoću ona je meni kupila. Nikada to nisam zaboravila – ispričala je Rada koliko joj je u početku karijere pomogla Suzana Jovanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter