Izvor: novosti
23.09.2023 u 21:09
0

NAPRAVIO HIT U PRAVOSLAVNOM HRAMU: Baja Mali knindža otkrio kako je napisao pesmu BOŽIĆ JE

Pevač Baja Mali Knindža otkrio je za RTV Gradiška da je pesmu "Božić je" napisao u manastiru Krka.

Manastir Krka nalazi se u Dalmaciji, između Knina i Šibenika. Smešten je u kanjonu reke Krke i njegova crkva Svetog Arhanđela Mihaila, podignuta je prema predanju u vreme kralja Milutina, na mestu gde je apostol Pavle držao propoved. U novije vreme se pretpostavlja da je manastir sagradila Jelena Šubić, sestra cara Dušana (pominje se 1350. godine), a dograđivan je 1402. godine.Baja Mali Knindža rekao je i da voli Rusiju.

Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest: „Nisam verovala šta me sačekalo

– Jesenjin je večan, kao i Puškin, Šolohov, Dostojevski… Bez toga ne može da se zamisli ništa kod mene. Ja sam ruska duša koji je rano počeo da čita ruske klasike – kazao je pevač.

Kako kaže, porodica mu je sve.

– Porodica me održava u životu. Jako sam zauzet i teško mi pada što ih ne viđam po desetak dana. Moraću malo da „zakočim“ i da provodim više vremena sa njima – kazao je Baja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter