Izvor: Happy BSC Portal
28.10.2023 u 10:32
0

RADILA JE U RESTORANU, NAZIVAJU JE NASLEDNICOM MERIL STRIP: Ima još stvari koje niste znali o Kejt Vilnslet (FOTO)

Kejt Vinslet (48) je holivudska zvezda koja uspešno snima već 30 godina, ali postoji nekoliko stvari iz njenog života za koje publika ne zna.

Kejt Vinslet je, zahvaljujući ulozi Rouz u filmu „Titanik“ postala popularna širom sveta. Nastavila je da snima i da bira kvalitetne uloge, pa je do 31. godine bila pet puta nominovana za Oskara.

Početkom oktobra ove godine proslavila je 48. rođendan. Deluje mladoliko i pobornik je prirodne lepote i prirodnog starenja. Postoji i nekoliko stvari koje možda o njoj niste znali.

1. Na početku karijere radila je u restoranu

Iako je sa rigoroznim treningom glume krenula već u 10. godini, Kejt je morala da se snalazi kako bi plaćala životne troškove. Naime, poznato je da je u trenutku kad joj je ponuđena prva velika uloga, Džulijet u filmu „Heavenly creatures“, Vinsletova pravila sendviče u restoranu u kom je radila.

2. Za ulogu Rouz poslala je ruže zahvalnosti

Nakon što ju je Džejms Kameron angažovao za ulogu Rouz u „Titaniku“, „Rouz“(na engleskom ruža) bila je kreativna i simbolična, pa mu je poslala buket crvenih ruža. Time je otpočelo njihovo dugogodišnje prijateljstvo.

3. Njena deca zovu Leonarda Dikaprija „ujka Leo“

Iako su ih mediji dugo povezivali, činjenica je da Rouz i Džek, odnosno Kejt i Leo, su dugogodišnji prijatelji, i kako oboje vole da istaknu – „porodica“.

– Ja mu se beskrajno divim i poštujem ga. Volim ga. Uvek se raznežim kad pričam o njemu – govorila je Kejt.

Njena deca zovu Leonarda Dikaprija „ujka Leo“, što dovoljno govori o njihovoj prisnosti.

4. Oskara drži u kupatilu

Iako je do svoje 31. godine pet puta bila nominovana za Oskara (što je čini najmlađom višestruko nominovanom osobom ikad), Kejt ne pridaje veliki značaj nagradama, pa svoje nagrade drži u kupatilu.

– Poenta je, da znam, da svako ko uđe u kupatilo „održi mali govor“. Uzme ga u ruku i mašta. Znam to, jer sam načula par puta, a i možeš da proceniš po tome koliko dugo se zadrže nakon što puste vodu. Urnebesno je – ispričala je Kejt.

SVETSKA ZVEZDA U KANDŽAMA BOLESTI: Robi Vilijams doneo OVU odluku!

5. Muška čeličnost

Naime, Kejt je pokazala da je „najveće muško“ na setu, kad je jedina odbila da nosi „mokro odelo“

Reč je o odelu koje je dizajnirano tako da održava toplotu tela dok ste u vodi. Kejt je odbila da ga nosi jer je htela da donese što realističniji glumački izraz prilikom snimanja „Titanika“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter