Izvor: 24SEDAM.RS
26.03.2024 u 21:08
0

HJU GRANT NIJE ZNAO KAKO: Jednu stvar nikada nije uradio pred kamerama, a sada je morao

"Nisam imao pojma kako to da uradim", otkrio je glumac

Engleski glumac Hju Grant nakon sjajne uloge mrzovoljnog patuljka u filmu „Vonka“ pojavio se u seriji „Režim“ u kojoj glavnu ulogu kancelarke izmišljene države igra Kejt Vinslet.

Ovo je njihovo zajedničko pojavljivanje u istom projektu posle 29 godina od filma „Razum i osećajnost“.

Kao bivši kancelar

Grant igra Edvarda Keplingera, prethodnika kancelarke Elene i u ovoj seriji je morao da uradi nešto što do sada nikada nije pred kamerema. Morao je da umre!U četvrtoj epizodi „Režima“ pod nazivom „Ponoćna gozba“, Hju Grant se pojavljuje kao bivši kancelar koji živi u zatvoru ispod palate. Međutim, njegov boravak biva kratkotrajan, jer ga ubijaju.

To je iznenadilo i samog Granta koji je shvatio da tokom četiri duge decenije svoje karijere nikada nije „poginuo ispred kamera“.

MARGOT ROBI IMA NOVI PROJEKAT: Filmska adaptacija jedne od najpopularnijih video-igara na svetu

Nisam imao pojma kako to da uradim

– Nisam imao pojma kako to da uradim. Rekao sam reditelju: „Ovo će biti s*anje“. Oni su me uveravali da nije, ali ja i dalje mislim da jeste, jer sam primetio da su dodatno ubacili snimak nečije ruke koja nije moja – ispričao je glumac.

Tokom snimanja on je zamislio kako je izgledala životna priča junaka „Režima“. Prema njegovom mišljenju, Elena i Keplinger imali zajedničku prošlost, možda čak i ljubavnu vezu.

– Uvek sam mislio da su imali ljubavnu aferu, ali da Keplinger baš nije bio uspešan u krevetu – rekao je Grant.

Bio je d*kadžija

A da li je Keplinger bio bolji kancelar od Elene?

– Verovatno je imao nekih svojih pet minuta slave, a onda su ljudi pomislili da je pravi d*kadžija. On svakako nije jedan od nas. On je fakultetski obrazovan i deo je elite – zaključuje glumac.

„Režim“ je mračno-komična serija od šest epizoda o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada.  

Nakon što neko vreme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham (Vinslet) postala je paranoična i nestabilna kada se okrenula labilnom vojniku Herbertu Zubaku (Matias Šoenarts), kao čoveku od poverenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter