Izvor: ALO.RS
06.06.2023 u 12:49
0

RAZVEZALA JEZIK O BRENI! Bivša devojka Viktora Živojinovića javno objavila sve dokaze koji ukazuju kako se zapravo ponašala prema njoj!

Sada je potvrda o tome, da za bivšu svekrvu u njenom srcu još ima mesta.

Ima tome već neko vreme, kako su Sandra Miljaković i Viktor Živojinović na svoju vezu stavili tačku. Ipak, iako je na ruci lepe plavuše zablistao verenički prsten, ona tačku na odnos sa Viktorovom porodicom nije stavila. Osim što s vremena na vreme bude u društvu Aleksandre Prijović, nedavno se pisalo da Lepa Brena i Sandra Miljaković još uvek imaju komunikaciju.

– Čula sam da Brena s vremena na vreme pošalje Sandri poruku, pita je kako je, treba li joj nešto. Zna ona da je Sandra sama u Beogradu i da joj znači ako joj se neko nađe – govorio je svojevremeno izvor.

Sada je potvrda o tome, da za bivšu svekrvu u njenom srcu još ima mesta, stigla i od Sandre, koja je na „Sound Clash-u“ bodrila Brenu svim srcem, a na svom „Instagramu“ objavljivala je snimke i fotografije, na kojima je tagovala Brenu uz emotikon srca.

Bivša Viktoreva devojka na Breninom koncertu

Printscreen

 

Šta o svemu ovome misli Viktor Živojinović, javnosti nije poznato. Ipak, čini se da je Sandra u porodici Živojinović ostavila dobar utisak i da je sa svima ostala u dobrim odnosima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter