Izvor: NOVA SHOW
10.02.2024 u 18:22
0

RAZVOD POSLE SEDAM GODINA: Sofija Vergara i Džo Manganelo se i zvanično razveli

Glumica Sofija Vergara i njen kolega Džo Manganelo i zvanično su razvedeni.

Oni su, u julu prošle godina, saopštili da su odlučili da se rastanu nakon sedam godina braka, te da će ostati u dobrim odnosima.

Kako „People“ sada piše, obe strane su „sklopile pismeni sporazum u vezi sa svojom imovinom i brakom… koji je podnet ili treba da se podnese sudu.“

Prema daljim navodima, Manganelo je zatražio od suda da se prekine izdržavanje supružnika za obe strane, a advokatske takse će biti naložene onako kako je to navedeno u dokumentima u predloženoj presudi.

Podsećamo, glumica je nedavno otkrila detalje razvoda i priznala da je jedan od glavnih razloga za tu odluku bio taj što je Džo dosta mlađi od nje i želeo je decu, dok ona ne želi „da bude stara mama“ i smatra da joj je vreme da postane baka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter