Izvor:
05.02.2017 u 06:22
0

Aleksandra konačno PRIZNALA: Ljuba je htela da IZNAJMI stan za ćerku i unuku, evo zbog čega ipak NISU OTIŠLE iz Kaluđerice!

Ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić, priznala je večeras na "Vrućoj stolici" da je njena majka želela da joj iznajmi stan u gradu gde bi ona živela sa trogodišnjom ćerkom Magdalenom, ali da to nije želela.

Ja sam se navikla na Kaluđericu, tu su svi moji prijatelji, uvek mogu da mi pomognu u svakom trenutku. Ali to mi je plan kada izađem iz rijalitija, od honorara živeću sa svojom ćerkom, mlada sam, lepa sam, muškaraca ima koliko hićete, prema tome gospodin Čabarkapa je prošlost i onoliko koliko mi se sviđao, sada mi se gadi – izjavila je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter