Izvor:
16.05.2018 u 20:08
0

ANAMARIJA O GASTTOZZOVOJ I TEODORINOJ VEZI: Nadala sam se nekom periodu zabavljanja, ali on je odjednom započeo vezu sa NJOM i to me je povredilo!

Nakon što je imala žestok seks sa bivšim pobednikom rijalitija "Parovi", Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, Anamarija Džambasov, ne krije da se ponadala nečemu više, a sada je iskreno priznala kako se oseća povodom veze Gasttozza i Teodore Rdoičić.

1. U poslednje vreme može se primetiti da si neraspoložena i uvređena, jer te je po svemu sudeći Gasttozz „otkačio“, zbog Teodore. Da li smatraš da njihova veza ima potencijala da uspe?

– U poslednje vreme jesam neraspoložena, neprijatno mi je zbog svega. Njihova veza ima potencijala da uspe. Isti su, dobro se slažu.

2. Kaješ li se zbog seksa, koji se nedavno dogodio između tebe i Gasttozza? Da li si u tom periodu pomislila ili poželela da budeš sa njim u vezi, pa si se sada neprijatno iznenadila?

– Imala sam prilike da objasnim iskreno. Žao mi je sada što sam to uradila, jer sam lošu sliku napravila o sebi. Nadala sam se nekom druženju, periodu zabavljanja, pa kasnije možda i vezi, ali on je samo odjednom započeo vezu sa Teodorom i to me je povredilo

3. Kako si se osećala u trenutku kada su Nenad i Teodora javno priznali da su u vezi?

– Nije mi bilo prijatno, mislila sam da se šale.

4. Misliš li da je Gasttozz preboleo Naidu, i da su njegove namere sa Teodorom zaista ozbiljne, ili tu zapravo neko od njih dvoje igra opasnu igru?

– Gasttozz nije preboleo Naidu, ali je svakako krenuo dalje. Teodora i Gasttozz za sada izgledaju zaljubljeno, tako da ne bih rekla da je u pitanju igra, mislim da je iskreno.

5. Sada kada si svesna da od Gasttozza i Tihomira nemaš ništa, koji je tvoj sledeći „plen“ u vili?

– Nemam drugi plen, niti me zanima više iko u vili. Sa Tihomirom se ne bih pomirila, a i sa Gasttozzom više ne bih imala ništa nakon ovog što je uradio. Za mene su oni precrtani.

6. Uskoro se bliži finale, koga vidiš u top tri?

– Dejan, Dalila i Anamarija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter