Izvor:
11.12.2018 u 20:44
0

BAKI B3 SAMO ZA HAPPYTV.RS: Odlučio je da stavi tačku na OVU priču! (FOTO)

Učesnik sedme sezone najzabavnijeg i najintrigantnijeg rijaliti programa "Parovi" najpopularnijem denser i zvezda devedesetih, Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3. Rođen je 28. novembra 1971. godine u Beogradu gde i danas živi i radi. Trenutno se našao u žiži interesovanja zbog sage koja trese njegov brak, zbog atraktivne takmičarke Dine Glorini, koja boravi u vili a njihovo prijateljstvo je na ivici da se okonča za sva vremena. U to ime smo mu postavili pitanja koja zanimaju gledaoce, a tiču se upravo nje, Ilijane Vagić ali i još jednog interesantnijih učesnika koji se predhodne nedelje uspeo da sačuva svoje mesto u luksuznoj vili, u pitanju je Elvin Kadrić.

1. Dina Galorini je dobila informaciju kako si prokomentarisao da je ona bliska sa tobom isključivo zbog ličnog marketinga. Koje je tvoje objašnjenje za to i da li znaš ko joj je preneo, navodno tvoje reči?

Moguće da jeste, ali nije baš tako, nisam u tom kontekstu rekao jer ona je za sebe sama, kao i ja. Ja mislim da nije to razlog. Ne zanima me ko je preneo.

2. Ilijana Vagić i ti ste u poslenje vreme veoma bliski. Da li misliš da je korektno sa tvoje strane da se družiš sa nekim ko je od samog početka u lošim odnosima sa Dinom, a rekao si da Galorinijevu jedinu smatraš prijateljem?

Ona je po povratku meni prišla i rekla da sam joj falio kao drug kao i energija koju posedujem ali i moje zezanje, mislim na Ilijanu. Naravno da se sada zezamo više nego ranije.Dina se svađala i bila je u sukobu sa svima maltene. Jer zbog toga ja ne treba da pričam sa nekima i da se družim, zbog Dine i zato što smo dugovi?

3. Elvin Kadrić se našao na ubedljivom prvom mestu u nedelju. Koliko je to zapravo njegova zasluga, a koliko je to što je u vezi sa Izabelom Alijoski?

Drago mi je zbog Elvina što je zauzeo prvo mesto i želim mu da uspe u svojim ciljevima.. Jer je super i naravno da je njegova zasluga! On je od početka sam i zaslužio je. A ovo sa Izabelom je smešno, ali su simpa. Drago mi je zbog njega, jer je on zadovoljan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter