Izvor:
11.12.2018 u 20:30
0

NIKOLA LAKIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Nije on meni konkurencija već sam ja njemu, to je Elvin hteo da kaže! (FOTO)

Višestruki učesnik megapopularnog rijaltii programa "Parovi", bivši fudbaler Nikola Lakić, samo za Happytv.rs sa zadovoljstvom je odgovara na pitanja vezana za pojedine takmičare, pitali smo ga za mišljenje o Elvinu Kadriću, zatim o njegovoj vezi sa njegovom bivšom devojkom Izabelom Alijoski, Mirjani Dimitrovski i Enisi Bajramović i njenoj vezi sa Goranom Vujičićem.

1. Elvin Kadrić je u intervijuu za Happytv.rs portal otkrio kako si svestan da ti je on ozbiljna konkurencija, kao i da je to razlog tvoje ljubomore. Kako to komentarišeš?

Upravo ste dobili odgovor. Kao i uvek veliki pedagog i manipulator Elvin, šta reče drugo nego da menja teze. Nije on meni konkurencija već sam ja njemu, to je hteo da kaže.

2. Da li ti je neobično kada gledaš Izabelu u zagrljaju drugog muškarca i koliko veruješ da je ljubav između Elvina i nje prava i iskrena?

Ne, ni najmanje. Drago mi je što je to jedina prava ljubav u vili "Parova" što se produbljuje sve više i više, iz dana u dan, ostale veze su same taktike, ha ha ha.

3. Mnogi takmičari sumnjaju u životnu priču Mirjane Dimitrovski, te je zbog toga okarakterisana kao folirant. Kakvo je tvoje mišljenje o gospođi Miri?

U početku sam zamerio Miri zbog njenog arogantnog stava prema gospođi Lindi, ali kako vreme prolazi sve mi je interesantnija. Puno životnog iskustva, žena domaćica, osoba koja te može od srca posavetovati u svakom trenutku, a to da li je folirant, vreme će pokazati kao i za ostale. Mira da smanji psovke, to joj zameram, mada nekad ume da bude i jako simpatična.

4. Imali smo prilike da čujemo tvoje mišljenje o Enisi Bajramović koje se promenilo kako je ušla u vezu sa Goranom Vujičićem. kakvo sada mišljenje imaš o ovim takmičarima i da li misliš da je njihova priča deo taktike za opstanak u rijalitiju?

Enisa, slatka, seksi, mirna, povučena Sarajka… Samo je bilo pitanje vremena da li će tako i ostati. Promenila se za 180 stepeni, da li je razlog njen trenutni izabranik ili taktika opstanka to će narod najbolje oceniti. Nisam je podržao u tome što joj je bivši muž sve obezbedio a pored toga je i vređao i maltretirao, ona smatra da je on kako bi se sama izrazila "top", e šta nam to govori? Para vrti gde burgija neće. Vuya je osveženje u vili "Parova" , elokventan momak, mudar, ali i jako iskompleksiran što sam mu i rekao. Komplekse vuče još iz prošlosti i to će tako i ostati i bojim se da ih nikada neće izlečiti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter