Izvor:
20.04.2019 u 16:20
0

BAKI OTKRIO KO JE NJEGOVA LJUBAV I ANĐEO A NIJE NJEGOVA SUPRUGA! Svi zaprepašćeni lepotom… (FOTO)

Andrija Đogani- Baki B3 je ostao upamćen kao sjajan tamičar sedme sezone rijalitija "Parovi".

Dok je u bio u vili, mnogo se govorilo o njegovom odnosu sa Dinom Galorini i spekulisalo da li su samo prijatelji ili nešto više.

Nakon rijalitija, neko vreme su ostali u dobrim odnosima a kada je Dina odlučila da se vrati u rijaliti, otkrila nam je da je kontakt među njima potpuno prekinut te da oni više ne razgovaraju.

Bakiju je, čini se, karijera napredova nakon "Parova" što se može videti i po fotografijama sa nastupa koje objavljuje na svom profilu .

Ali ovoga puta, videli smo Bakija u nekom drugom svetlu, kao oca koji se ponosi svojim sinom koji je svojom lepotom pobrao sve simpatije Bakijevih pratilaca.

Ispod fotografije ispisao je okruženo srcima, jedno kratko:

-Tatin anđeo

Happytv.rs
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter