Izvor:
20.08.2019 u 13:28
0

BELS OVAKO SLAVI ROĐENDAN: Kadra spreman na sve zbog svoje izabranice!(FOTO)

UHVAĆENI ZAJEDNO: Šmizla iz "Parova" pokazala dečka, niko nije očekivao da je baš sa njim! (FOTO)

Elvinova izabranica, i bivša učesnica, Izabela Alijoski, mnogo puta je u sedmoj sezoni pominjala Istanbul , i pokazala je veliku želju da baš tamo ode kada naspusti rijaliti.

Ta želja joj se i ostvarila, Bels je trenutno u Istanbulu, gde proslavlja svoj rođendan, a njena sreća je još veća zato što je na putovanju sa svojom jačom polovinom, Elvinom Kadrićem.

BILO JE JAČE OD NJE: Novopečena mama Coka Tasić nakon porođaja rastužila dirljivom porukom! (FOTO)

Kadra joj ispunjava sve želje, i čini je najsrećnijom ženom na svetu. Izabela se pohvalila rođendanskim poklonima, kao i novom frizurom za koju je zaslužen njen omiljeni frizer koga je brže bolje posetila.

SVI SU IH GLEDALI U ČUDU: DALILU I DEJANA VEZALI U CRNOJ GORI A ZATIM SU IH LANSIRALI U NEBO?!(FOTO)

Ostanite uz Happy portal i uskoro vas očekuju njihove zajedničke slike sa rođendana.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/izabela_alijoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter