Izvor:
24.11.2016 u 18:22
0

DA LI JE OVO RAZLOG RASKIDA SA ĐORĐEM? Procurela Magdalenina prepiska sa bivšim učesnikom, sadržaj poruka će vas šokirati! (foto)

Kao bomba je odjeknula vest da su rijaliti učesnici Magdalena Pejčev i Đorđe Đenić raskinuli, a iako je ona nedavno izjavila da su njih dvoje ostali dobri prijatelji, ipak nije poznato koji je razlog njihovog prekida.

Naime, šuškalo se da je go go igračica trenutno u vezi sa mladim pevačem iz Crne Gore Ilijom Vukčevićem, međutim oni su to demantovali. Ipak, bivša učesnica je objavila prepisku sa Ilijom, a on joj je na kraju rekao da je voli.

Da li je ovo dokaz njihove ljubavi i d ali je on razlog njenog raskida sa Đorđem? Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Magdalena Pejčev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter