Izvor:
01.12.2017 u 21:44
0

DALILA BRANILA ALEKSANDRU? Dalila poručila Tinu: Kako te nije sramota da joj glumiš prijatelja?

Dalila Mujić žestoko je zamerila Tinu što je sinoć stao na stranu onih koji su rekli da je Aleksandra preterala svojim ponašanjem, iako joj je danima bio najbolji prijatelj.

– Ti, koji si toliko veliki prijaltelj Aleksandre Subotić, sinoć si pred svima izjavio, "Ne, nije u pravu, sve je iscenirala". Toliko o tvom obrazu – rekla je Mujićeva, a Tin joj je oštro odgovorio:

– A ti? Tebe su ovde prozvali i ti pola sata pričaš o Aleksandri, znači, svoj život nemaš. Što se tiče "prijatelja", ja nisam rekao da sam ja Aleksandri najbolji prijatelj, već da je ona mešu onim učesnicima s kojima se u vili rado družim, a ja sam samo realan, iscenirala je napad u izolaciji i svi su se složili sa tim, šta sam ja loše rekao – rekao je Tin, a Dalila mu nije ostala dužna:

– Ja pričam o njoj, jer me je voditeljka pitala, prozvali mene Tin, a ne tebe – rekla je ona i završila dalju konverzaciju.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter