Izvor:
14.04.2017 u 04:01
0

Dalila uputila jasnu poruku Dadi: ONAJ KO JE DALEKO OD OKA, DALEKO JE I OD SRCA!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, pitala je goste Jovana Janjića i Dušana Veličkovića ono što je zanima.

Naime, nju interesuje kako je moguće to da se kaže daleko od oka daleko i od srca, a da na primer neko ko je daleko zaista ga osećaš blizu sebi i da ti znači, a da sa nekim s kim provodiš 24h ne osetiš prema toj osobi ništa.

Takmičari su odmah ovo njeno pitanje povezali sa Dadom, a onda je Jovan odgovorio.

To su suštinska pitanja. Nema opravdanja za osuđivanje, jer čovek koji je uradio nešto je već ispaštao za to, i zašto bi ga onda mi osuđivali. Znate li koliki put je Rastko Nemanjić prošao da bi postao Sava, a koliko je tek tada bio njegov put trnovit da bi postao sveti Sava. Suština je da u sebi izgradite mir – rekao je Jovan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter