Izvor:
06.06.2017 u 22:21
0

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZA HAPPYTV.RS: Nakon Dalilinog parografa otvorio dušu i otkrio šta mu je najviše zasmetalo!

Dalila je sinoć dokazala da te voli. Da li ti je drago zbog toga, i misliš li da je na taj način svima koji misle suprotno dokazala da greše?

– Jeste, dokazala je, ja sam to i znao. Naravno da mi je drago i ponosan sam jako zato što smo i ona i ja parografom dokazali da je prava ljubav u pitanju. Svi su očekivali da će slagati, da joj je bitnije prvo mesto i drago mi je što je dokazala da me voli, da sam joj bitan.

Kako si se osećao kada je Dalila rekla da te se ne bi odrekla zbog prvog mesta?

– Osešao sam se jako, jako lepo, pokazala je da me voli i pokazala je svima koliko ustvari greše što se tiče našeg odosa i što se tiče nje same.

Misliš li da bi Bilja i Mungos podjednako podržali oba para ukoliko bi ušli, ili bi ipak neki par pridobio veću podršku?

– Da. Naravno da bi podržavali i bili bi nam najveća i najbolja podrška. Oni kada bi došli, vila bi se tresla od strane drugih učesnika jer bi bili najjači sa takvom podrškom. Kada se mi ujedinimo, možemo i Rusiju da napadnemo.

Da li ti je drago zbog Davida jer je Aleksandra dokazala da ga voli i jesi li sumnjao u to?

– Jako mi je drago. Jer su svi sumnjali u njihovu ljubav kao i u moju i Dalilinu. David je sad još ponosniji i sigurniji, samim tim sam i ja srećan zbog njega.

Misliš li da će mnogi nakon poligrafa vašu vezu shvatiti ozbiljnije?

– Shvatili su oni to već na poligrafu čim su ućutali. Nisu znali šta da dobacuju, pošto su hteli da miniraju, ali ne može niko protiv iskrenosti. Nakon njihovog pomirenja, takođe mog i Davidovog i dokazivanja ljubavi sa svih strana, voleo bih da mama i Mungos, moj brat, prijatelj, otac dođu na svadbu i ulepšaju naše venčanje.

Intervju sa Davidom možete pročitati ovde, dok je Aleksandra na slična bitanja odgovorila ovako.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter