Izvor:
06.06.2017 u 22:25
0

DALILA MUJIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Nisu zadovoljni mojim odgovorima na „Parografu“! (foto)

Žestoke suparnice Dalila Mujić i Aleksandra Subotić našle su se sinoć su se sinoć na unakrsnom "Parografu".

Kao što je bilo za očekivati, netpeljivost učesnica je došla do izražaja. Evo šta o tome kaže takmičarka četvrte i pete sezone Dalila Mujić za Happytv.rs.

– Na poligrafu si pokazala da mnogi greše kada ste u pitanju Dejan i ti. Da li ti je drago zbog toga?

Nemam ja šta kome da dokazujem, Dejan je to znao i bez poligrafa. Drago mi je iz jednog razloga, što su svi učesnici očekivali laž, a ispostavilo se da je u pitanju istina. Primetilo se da su nakon tog odgovora pali u očaj.

– Dokazala si sinoć da voliš Dejana, misliš li da je on sam sumnjao u to pod uticajem drugih učesnika?

Dejan zna koliko puta sam mu dokazala da ga volim kao i on mene, tako da on nije imao razloga da sumnja. Svi ostali su nebitni, mogu samo da se guše u svojoj ljubomori i lažima.

– Mnogi nisu verovali da bi ti između prvog mesta i Dejana izabrala dečko. Koliko ti znači to što si im pokazala da greše i razuverila ih?

Ja sam uvek bila iskrena, pa i u samom tom izboru. , moja podrška spolja me nejabolje poznaje i oni znaju kada volim da volim do kraja, tako da tu nema nikakve sumnje.

Šta ti je Dejan rekao nakon poligrafa? Da li je bio zadovoljan tvojim odgovorima?

Naravno da je bio zadovoljan već na samom poligrafu. Tada su David i on ustali da poljube mene i Aleksandru, jer su bili ponosni na nas. Svaki muškarac bi bio zadovoljan odgovorima od strane svoje lepše polovine,.

Rekla si da bi volela da Bilja i Mungos uđu "Parove". Misliš li da bi neki par imao veću podršku od njih, ili bi bili jednaki?

Oni bi bili jednaki kada bi ušli, jer bi bili za svo četvoro. i ne bi bilo potrebno da se osjeti bilo kakva ljubomora. Ja bih zaista voljela da uđu, pa bar na 7 dana.

Happytv.rs
Foto9: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter