Izvor:
17.04.2019 u 08:56
0

DINA NIKAD OTVORENIJA O SVOJIM NAJDUBLJIM TAJNAMA: Sve misterije o odnosu sa Bakijem podelila je sa…! (FOTO)

Dina Galorini od nedavno je ponovo ravnopravna takmičarka u luksuznoj vili "Parova".

Naime, atraktivna crnka je određeno vreme provela van zabavno-humorističkog programa, zbog zdravstvenih problema, te je u tim momentima reči utehe našla u prijateljici Voljenki Ilić, koja je nedavno za srećni portal, otkrila dugo čuvanu tajnu Galorinijeve.

Dina se pri izlasku još više zaljubila u Bakija ali pošto je on oženjen i ima porodicu a ona ne želi da gradi svoju sreću na tudjoj nesreći mnogo je patila i teška srca je odlucila da uđe ponovo u rijaliti, i tako ga preboli. Inače zadnjih dana su prekinuli svaki kontakt a Baki je otišao kod svoje supruge i dece u BL. Ja sam Bakiju javila par minuta pred njen ulazak posto sam bila uz nju da je vidi ali on mi je javio da nije u mogucnosti mada je bio mnogo iznenađen što je ona ušla bez njega – otkrila je Ilićeva.

Galorinijeva je i sama pre nekoliko dana priznala da je to istina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter